Hur jag blev kär i torra blommor ...

Torra blommor är bra för din butik, ett paket torkade blommor med en lång hållbarhet, produkten kommer att leva för evigt.

 

Detta i tider med den ekonomiska krisen. Är det en slump? Torra blommor är inte det första som hejar på någon, eller hur? Ja, jag tror att torkade blommor är bra för deras verksamhet. Den adresserade mig aldrig. Produkten drar inte nytta av den gamla -utformade bilden. Det är egentligen bara en konstig uppfinning som faktiskt orsakar oss gåsbockar som blomsterhandlare. När allt kommer omkring försökte vi alltid erbjuda den färska produkten så att varje knopp som träffar doften i ansiktet och är flyktiga. Eftersom blommor bara stannar hemma kort bör njutningen inte saknas. Torkade, döda eller mjuka blommor kastas bort. Alla känner dem, dessa dammiga triangulära arrangemang gjorda av torkade palmblad och en kokosnöt på spetten. Det talade aldrig till mig och jag såg det aldrig som något jag ville ha.

 

Dessa jävla torra blommor


Vår Älskade blommor är nu torkad Kopior som har ett oerhört långt liv i vas att ha. Ja, säg kritiskt Blomsterhandlare, det är dåligt för verksamheten. Och ja, det stämmer. Detta Jävla torra blommor Håll längre än våra älskade färska sorter. Men är produkten verkligen jämförbar? Bör vi inte börja se det som en helt annan produkt? Och är det dåligt för ditt företag? När allt kommer omkring är det redan en trend som många kära kollegor annonserade på Instagram. Skulle det inte vara dumt att inte hoppa på detta tåg av framgång?

Återuppfinna den gamla formade trenden


Hur kan du erbjuda det och se till att det uppskattas? Hur kan du återuppfinna den gamla modiga trenden? Detta är utmaningen: att ge det förflutna framgången ett nytt ansikte. Och sedan för att föra den till konsumenten via Instagram -reklam! En bra idé, tror jag.

Som Hollands bästa blommestylist i Saker torra blommor, går det ett företag? För att vara ärlig hade jag initialt relativt små skuldkänslor. I själva verket måste du ändra din åsikt i krisetider. När Covid-19 träffade oss med ett helt annat liv blev det viktigt att omorganisera ditt eget liv. Du börjar tänka på vad jag kan göra och vilka alternativ finns det i Blomsterindustri. Torkade blommor !! Den där Torka blommornaAtt vi inte fick lägga på marknaden var naturligtvis utmaningen efter att vi hade så mycket överskott.

 

Kär i torra blommor


I mitten av mars hade jag just återvänt från en förkylning från ThailandDär jag bara har en hade designat och fotograferat ett underbart bröllop. Där bearbetade jag Holländska torra blommor och färska blommor. Som tonåring har jag mig själv i alla Torra blommor i kärlek. Den största skillnaden i färska blommor är att de Torkade blommor Kan böjas i vilken form som helst och - vad som är viktigast - du behöver inte vatten för att förbli vackert. Till exempel kan du bara limma dem. Jag blev hopplöst kär i de olika användningarna av torkade och inlagda produkter. Jag drömmer också om enorma byggnader i Indien.

 

Torkade blommor

 


Jag kände mig tom och tänkte: "Fan, om jag inte tar lite nu, kommer jag att bli galen. Jag kommer ihåg att det var påsk och jag var uttråkad på Instagram för något som skulle heja mig upp. Och där De var ... Torkade blommor! En sponsrad visning av 'Speciaal' Torrblommor.


Då hade jag den lysande planen, en Webbbutik för torra buketter att grunda ! Jag kände igen trenden och på grund av deras oemotståndliga passion visste jag att jag var tvungen att agera just nu.

 

Hur jag blev kär i torra blommor ...

 


Varje torrflödesbukett är handbundet


Våra torra flödesbuketter kännetecknas av komposition och bindningstekniker. Det betyder att alla Strauss från ett blommebindemedel är bunden för hand. Och du kan se det också. I min karriär såg jag många e-handelsföretag som skickar Buketter Misslyckande, kärlekslösa buketter som hittar sin väg in i vasen. Jag tror att du inte kommer att kunna göra det i slutändan. Det är alltid kärleken till produkten som räddar dig och hjälper till att hålla det roliga och också ha nöjda kunder. Du gör det också för det! Är du med vår Bukett otillfredsställd? Då kan du ge tillbaka det.

Är torra blommor gamla? För mormor med en dålig smak? Nej, jag tror inte det. Var Torrblommor brukade ha en dammad bild, det vill säga Torrflödesutveckling Nu en riktig explosion! Alla måste Köp torra blommor online! Vi har ett stort urval av färgglada Torkade buketter. Vår Lyxigt utseende ger dem en uppfattning om vad det kan betyda för dem, vår Torrblommor ge glädje. Så vårt motto är: "Vi säljer lycka". Under covid-19 var detta en stor uppfinning. Vi gynnades av alla människor som gick till jobbet hemifrån och ville ha något att muntra upp. Det positiva var att du har länge Torra blommor kan glädjaSå de var värda sina pengar, även om köpet är lite dyrare.


Vad kommer härnäst?


Av Torrflödesutveckling kommer att dö ut om två år. Vad gör man då! Vad kommer härnäst? Det betyder nu att tänka på hur man fortsätter att tillgodose kundernas behov. När allt kommer omkring kan du se exakt vem dina kunder är med en e-handelsverksamhet. Vårt mål är enkelt, vi vill göra våra kunder nöjda! Vi är fast beslutna att göra stor internationell framgång. Vem hjälper oss?

 

Att dekorera med torra blommor är en trendDet kommer aldrig att sluta. Torra blommor erbjuder ett brett utbud av design och färgalternativ och är därför perfekta för varje tillfälle.

 

Torrt blommor kransar: Binda dig Stora torra blommor till en Blomsterkrans Tillsammans när du har en Kreativ accent för ditt bröllopsutseende Sök eller något som utseendet på din Brudtärna Lagt till.


Dekorativa torkbuketter: Torra buketter är ett alternativ till friskhet Bukettersom kan hålla sitt utseende mycket längre än färska blommor.

 

Upptäck vår nyablogginlägg...

 

Läs våra nya artiklar:

 

Hur man torkar blommor: 5 metoder för torra blommor

Hur man torkar blommor - torra blommor

Vad är den stabiliserade blomman? Torrblommor

Retro Trend: Torra blommor är tillbaka

 


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste släppas före publicering

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.