Tryck på torra blommor

Torkade blommor kan pressas platt

 


När jag hörde att vår leverantör för Pressade blommor Jag letade efter möjligheter att utöka vårt sortiment. I en nyligen publicerad artikel jag har om det Tryck på trädgårdsblommor som talas, men jag kom också till att tänka på att några torkad blomstam kan också vara användbart från min verksamhet.Små blommor och torkade gräs

 


Det bästa torkad Material för pressning måste vara liten så att det kan pressas platt. Genom att prova det fick jag reda på att det är bäst det Växtmaterial Mellan fuktig Skrolla att klämma fast. På detta sätt kan spröda föremål bli lite mjukare innan de torkar tillbaka på plats. Om du fuktar materialet direkt kan problem med klumpade fibrer uppstå, särskilt vid Gräs.

 

Tryck på torra blommor

 

Torkade lavendelstammar höll mycket av sin 3D -struktur när du trycker på


Torkade blommor för pressning


Jag trodde att torkade gyraw -blommor Och Seelavendel gick båda bra med pressen. Lavendel var bra, men nästan för resistent mot att trycka - det blir alltid något tre dimensionellt! När jag är listan över Torra buketter I min verksamhet misstänker jag att de flesta är för stora - jag tror att allt som nästan är en centimeter från front till bak är förmodligen inte tillräckligt platt. Statsteknik Dumosa var gränsen i detta avseende, och Glixia fungerade inte riktigt. Jag tror att Solidago (Goldenrod) kunde vara bra, men jag har inte provat det ännu.

 

Torr blommabukett

 

Stace Dumosa pressade

 

Torkad stice dumosa blommor var gränsen för skrymmande för att trycka på


Torra blommor att prova

 

  • Gypsophila blommor
  • Seelavendel och Caspia
  • Solidago (Goldenrod)
  • Lavendelstam

 

Blommespresshavslavendel

 

Torkad havslavendelpressad citrimonium


Torkade gräs för pressning


Med gräset tror jag att allt borde vara bra med en smal stam, så jag stänger Setaria, vete, lagurus och phalaris ut. Jag tror att korn och havre är gränsen av samma anledning som lavendel. Jag hade framgång med enskilda stjälkar från Agrostis, Stipa och Panicum - du kan till och med prova färgade stjälkar, tror jag.

 

Torrt panikgrässpressat

 

 

Torra blommor av bara torkande bukett boho torr blomma krans torr blomma bukett boho bröllop

 

Torkad panik - Panicum pressade

 

Torra grässorter för att prova

 

  • Agrostis (blommande gräs)
  • Stipa (fjädergräs)
  • Panicum (panicle gräs)

 

Pressat blommande gräs

 

Torkad blekt blommande gräs - elfenben agrostis pressad


Jag har det inte med mig Pampas gräs eller missnöje Försök, men jag tror att de också skulle fungera om du bara använder små bitar.

Andra torkade växter för att trycka på


Andra saker att prova - de flesta Frökapslar är för woody för att trycka. Jag tror, torkade löv Bör vara framgångsrik - jag har det med blekt Ruscus Försöker, men det var ganska platt, så resultatet var inte en tillräcklig förbättring!

Läs mer om hur du trycker på blommor.

Förhoppningsvis några av pressat torkat gräs och Blomma senare 2021 inDryblumen-Blumen-Blossom.com vara att köpas.

 

Bilder -Driedflower Craft


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste släppas före publicering

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.