Vissa pressade blommor framgång

Gör pressade blommor för butiken

 


Som ni ser på den här webbplatsen har jag varit intresserad av att trycka på blommor och löv under en tid. Under den här länken hittar du grunderna i Blommpress.De pressade blommorna som har blivit bra


I ett tidigare inlägg listade jag några av mina favoritblommor för att trycka på. Där ser de några färska blommor som väntar på pressning och mina första resultat. Sedan dess har jag pressat som galen, och det finns några framgångar här! Alla blommor och löv på bilderna längst upp och botten kommer från min trädgård - du kan hitta en lista nedan. Några av dem gillar Anchusa, Blå klockor och Forsythia, Jag pressade bara i små mängder, men andra, som Viola, Crocosmia och Rose, har det nu i mitt Torrblommebutik gjord.


Vissa pressade blommor framgång

Blommor medsols från vänster: Tagetes-Blatt, Cherry Blossom, Anchusa, Bluebell (White), Viola

 

Lista över framgångsrika pressade blommor

 

 • Altfiol - olika sorter har det i butiken
 • Tagetetblommor - har det i butiken - men bladen var lite bräckliga
 • Ankusa - Vacker blått, men opålitligt i förvaring
 • Forsythia - mjukt ljusgult och något ömtåligt
 • Potential - Det har det in i butiken
 • Blåklocka - bara vit - det blå såg vackert ut så snart de pressades, men bleknade sedan
 • körsbärsblom - Mycket nöjd, men mitt träd är fortfarande litet
 • Veronica - Vacker djupblå
 • reste sig - Det har i butiken i rosa och rött
 • Förbjuda - oväntat väl pressat
 • Astrantia - Väldigt Nöjd
 • Krokosmi - Det har det in i butiken
 • Geranium - Mindre sorter har det i butiken
 • Monarda - Jag tror att de ser ut som flygande flamingos och de har det i butiken
 • Glöm mig inte - Ingår i butiken
 • Ammi-Dolden - I affären
 • Corydalis trumpet - I affären

 

Vissa pressade blommor framgång

 

Traditionellt hantverk i Tyskland att hålla vid liv
Jag tycker att det är fantastiskt att vi fortsätter att Pressade blommor ut Tyskland  kan sälja när så många importeras. Problemet med några av de importerade blommorna är att de har färgats oskärpligt och därför ser konstigt onaturligt ut. För att uttrycka det öppet: Jag importerar några pressade blommor för min butik, men jag försöker undvika allt som är färgat - jag vill hålla allt naturligt. Jag markerar också blommorna så att de sticker ut från de andra - det är bra För att hålla traditionellt hantverk vid liv!


Köp pressade blommor


Nedan kan du se några brittiska Pressade blommorDet gjorde det till vår butik.
L-R ovan: Mixed Viola, Pink Monarda Flamingos, White Ammi Flowers.
Mitt: glömma-inte, gula Corydalis trumpeter, röda rosor.
Nedan: ljus viola, rosa potential, gul dagligen

 

Vissa pressade blommor framgång

 

Beställ torr blommabukett:

 

Torrblommor Vi använder båda metoderna i kombination för att försköna skapelserna med olika och skimrande strukturer och färger. dereste sig till exempelKan torka ellerstabiliserad Och båda procedurerna ger henne ett annat men ändå vackert utseende. En välsignelse för kreativitet! Avsluta vår Torrblommor samlingvår Dryflower Bouquet Collectionoch mycket mer som vårt Makramsamlingvår Blommor ljussamling och Vassamling på.

 


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste släppas före publicering

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.