Hvordan jeg blev forelsket i tørrede blomster...

Tørrede blomster er godt for din virksomhed Et bundt tørrede blomster med lang holdbarhed, produktet vil leve evigt.

Dette i tider med økonomisk krise. Er det en tilfældighed? Tørrede blomster er ikke den første ting, der muntrer nogen op, vel? Ja, jeg tror, ​​at tørrede blomster er gode for din virksomhed. det tiltalte mig aldrig Produktet nyder ikke godt af det gammeldags image. Det er egentlig bare en mærkelig opfindelse, der faktisk giver os gåsehud som blomsterhandlere. Endelig har vi altid forsøgt at tilbyde det friskest mulige produkt, så hver knopp, aroma rammer ansigtet og er flygtig. Da blomster kun bliver hjemme i kort tid, bør nydelsen ikke mangle. Tørrede, døde eller bløde blomster kasseres. Alle kender dem, de støvede trekantede arrangementer af tørrede palmeblade og en kokosnød på et spyd. Det tiltalte mig aldrig, og jeg så det aldrig som noget, jeg gerne ville.

De forbandede tørrede blomster


Vores elskede blomster er nu tørrede eksemplarer, der vil holde uhyggeligt længe i vasen . Ja, siger kritiske blomsterhandlere , det er dårligt for forretningen. Og ja, det er rigtigt. Disse forbandet tørrede blomster holder længere end vores elskede friske sorter. Men er produktet virkelig sammenligneligt? Skal vi ikke begynde at se det som et helt andet produkt? Og er det dårligt for din virksomhed? Det er trods alt allerede en trend, der bliver udråbt af mange kære kollegaer på Instagram. Ville det ikke være dumt ikke at hoppe på dette succestog?

Genopfind den gammeldags trend


Hvordan kan du tilbyde det og gøre det værdsat? Hvordan genopfinder man den gammeldags trend? Heri ligger udfordringen: at give tidligere succes et nyt ansigt. Og så bring det til forbrugeren via Instagram-annoncering! Jeg synes, det er en god idé.

Som Hollands bedste blomsterstylist til tørrede blomster , er det så et tab af forretning? For at være ærlig følte jeg relativt lidt skyld i starten. Ja, i krisetider er man nødt til at ændre mening. Da COVID-19 ramte os med et helt andet liv, blev det vigtigt at omlægge sit eget liv. Du begynder at tænke på, hvad kan jeg gøre, og hvad er mulighederne i blomsterbranchen . Tørrede blomster!! At tørre de blomster , som vi ikke måtte sælge, var selvfølgelig udfordringen, efter vi havde så meget overskud.

Er vild med tørrede blomster


I midten af ​​marts var jeg lige kommet hjem fra en forkølelse i Thailand , hvor jeg netop havde designet og fotograferet et smukt bryllup . Der forarbejdede jeg hollandske tørrede blomster og friske blomster . Som teenager blev jeg forelsket i alle tørrede blomster . Den største forskel til friske blomster er, at du kan bukke tørrede blomster til den form, du ønsker, og vigtigst af alt, så behøver de ikke vand for at forblive smukke. Du kan for eksempel bare lime dem. Jeg er blevet håbløst forelsket i de mange anvendelser af tørrede og syltede produkter. Jeg drømmer også om enorme bygninger i Indien.

tørrede blomster


Jeg følte mig tom, og jeg tænkte: "For pokker, hvis jeg ikke gør noget nu, bliver jeg skør. Jeg kan godt huske, at det var påske, og jeg kedede mig og ledte på Instagram efter noget, der kunne muntre mig op. Og der var de var ... tørrede blomster !En sponsoreret annonce fra 'Speciaal' tørrede blomster .


Så havde jeg den geniale plan at starte en webshop for tørrede buketter ! Jeg fangede trenden, og på grund af deres uimodståelige passion vidste jeg, at jeg var nødt til at handle lige nu.

Hvordan jeg blev forelsket i tørrede blomster...


Hver tørret blomsterbuket er håndbundet


Vores tørrede blomsterbuketter er kendetegnet ved deres sammensætning og bindeteknikker. Det betyder, at hver buket er håndbundet med et blomsterbind . Og det kan man se på resultatet. I min karriere har jeg set mange e-handelsvirksomheder fejle, når det kommer til at sende buketter af blomster, ukærlige buketter, der finder vej til vaser. Jeg tror på, at du i sidste ende ikke vil klare det. Det er altid kærligheden til produktet, der redder dig og hjælper dig med at blive ved med at have det sjovt og også have tilfredse kunder. Det er det, du gør det for! Er du ikke tilfreds med vores buket ? så kan du returnere den.

Er tørrede blomster gammeldags? Til bedstemødre med dårlig smag? Nej, det tror jeg ikke. Hvor tørrede blomster før havde et støvet image, er trenden med tørrede blomster nu en sand eksplosion! Alle skal købe tørrede blomster online ! Vi har et stort udvalg af farverige tørrebuketter . Vores luksuriøse udseende giver dig en idé om, hvad det kan betyde for dig, vores tørrede blomster bringer glæde. Derfor er vores motto: "Vi sælger lykke". Under COVID-19 var dette en fantastisk opfindelse. Vi nød godt af alle de mennesker, der skulle arbejde hjemmefra og ville have noget at muntre dem op. På plussiden holder de tørrede blomster længe, ​​så de var pengene værd, selvom det er lidt dyrere i indkøb.


Hvad er det næste?


Den tørrede blomstertrend vil dø ud om 2 år. Hvad gør man så! Hvad er det næste? Det betyder, at du nu skal tænke på, hvordan du kan fortsætte med at opfylde kundernes behov. En e-handelsbutik lader dig trods alt se præcis, hvem dine kunder er. Vores mål er enkelt, vi vil gerne gøre vores kunder glade! Vi er fast besluttet på at gøre det til en stor international succes. Hvem hjælper os?

At dekorere med tørrede blomster er en trend , der aldrig vil ende. Tørrede blomster tilbyder en bred vifte af design- og farvemuligheder, hvilket gør dem perfekte til enhver lejlighed .

Tørrede blomsterkranse : binde store tørrede blomster til en blomsterkrans sammen, hvis I har en kreativ accent til dit bryllupslook leder eller noget, der ser ud til dig brudepiger tilføjet.


Dekorative tørrede blomsterbuketter: buketter af tørrede blomster er et alternativ til frisk Buketter , der kan holde deres udseende meget længere end friske blomster.

Opdag vores nye blogindlæg ...

Se vores nye artikler om:

SÅDAN TØRRES DU BLOMSTER: 5 MÅDER AT TØRRE BLOMSTER

SÅDAN TØRRES BLOMSTER - TØRREDE BLOMSTER

HVAD ER DEN STABILISEREDE BLOMST? TØRREDE BLOMSTER

RETRO TREND: TØRREDE BLOMSTER ER TILBAGE


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes inden offentliggørelse

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.